×

منوی اصلی

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.

به گزارش بهارستان ایران: «علیرضا زاکانی» در حاشیه سومین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران که سه‌شنبه شب با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، شهردار تهران و دیگر مسئولان انتطامی، کشوری و شهری در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخی به پرسشی درباره تمهیدات شهرداری تهران برای ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه در پایتخت گفت: علی القاعده بلند مرتبه سازی تطبیقی با ایمن سازی دارد، زیرا در بلندمرتبه سازی مولفه‌هایی وجود دارد که در ساختمان‌های عادی چند درجه کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

شهردار تهران با بیان این مطلب که در بسیاری از مجتمع های ناایمن از ابتدا استانداردها رعایت نشده است افزود: برای این موضوع مجموعه فعالیت بین دستگاهی از جمله مجموعه های مرتبط با شهرداری، نظام مهندسی و سایر دستگاه های مسئول شکل گرفته است‌.

 

وی با اشاره به آخرین وضعیت ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن در پایتخت گفت: قرار بر این شد ظرف یک سال کلیه موجودیت ساختمانی شهر تهران در ابعاد مختلف با یک اولویت سنجی آغاز شود تا شناسنامه دقیقی را برای تمام ساختمان های تهران داشته باشیم. ما گاهی در این حوزه مشکلاتی داشتیم، به برخی از ساختمان‌ها بارها تذکر و اخطار داده شده، اما مالکان توجهی به آن نکرده‌اند. این نشان می‌دهد که اقتضائات و الزامات ایمن‌سازی باید برای ساختمان‌ها فراهم شود.

 

زاکانی ادامه داد: به عنوان مثال ساختمانی در بخش آتش نشانی دچار اختلال است و در برخی از موارد تا ۱۱ مورد تذکر و اخطار داده شده است. قرار بر این شد در این حوزه دستگاه قضایی نیز کمک کند.

 

وی با تاکید بر اینکه مهمترین موضوع برای تهران نوسازی شهری است، گفت: در شهر تهران ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار وجود دارد که که چهار هزارو ۵۶۰ هکتار آن بافت فرسوده است. در این بافت‌ها ریز دانگی و عدم دسترسی پذیری مشکلات زیادی را ایجاد کرده است که می‌توان با نوسازی شهری آن را حل کرد.

 

شهردار تهران در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط میان نوسازی و افزایش بارگزاری جمعیت در شهر تهران، نیز، خاطر نشان کرد: زمانی که صحبت از بارگذاری در استان می شود، ذهن ها باید به سمت شهرستان‌های تهران برود، باید بدانید که شهر تهران رشد جمعیت کمی دارد و آن میزان رشدی که بالاست در شهرهای اطراف تهران است. اما با همین جمعیت پذیری پایین هم در حال حاضر برای تهران یک میلیون مسکن کم داریم و صحبت ما این است بتوانیم با امکانات مختلف شرایط یک زیست پذیری مطلوب را برای همین مردم شهر تهران که فاقد مسکن هستند ایجاد کنیم. این ساخت و سازها برای خارج از شهر تهران و آمدن افراد از شهرهای دیگر نیست، بلکه برای همین جمعیت ساکن در تهران است.

 

وی ادامه داد: امروز حدود ۵۰ درصد و حتی بیشتر از جمعیت شهر تهران اجاره نشین هستند، همین موضوع سبب شد تا قیمت مسکن در تهران به شکل سرسام آوری بالا برود و میزان اجاره نشینی نیز افزایش پیدا کند، با افزایش اجاره‌نشینی اجاره بها هم افزایش پیدا کرد و در همه این موارد در نهایت سبب شد تا شاهد وضع اسفناکی در این بخش باشیم. این سیاست ها به شکل یک روال ممتد سایر شهرستان ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد و این بلایی است که خودمان برای خودمان ایجاد کردیم.

 

وی در پاسخ به این موضوع که برخی از اعضای شورای شهر تهران نسبت به بارگذاری ها انتقاد دارند، نیز، گفت: ما برای همین ساکنان شهر تهران یک میلیون مسکن کم داریم و به همین دلیل شرایط سختی برای مردم ایجاد شده است. راه برون رفت از وضعیت موجود در بخش مسکن این است که به اقتضاء جامعه بتوانیم مسکن ایجاد کنیم و دیگر نیاز ها در این بخش را مورد توجه قرار دهیم.

 

منبع: ایسنا

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.