×

منوی اصلی

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.
ورود دومین محموله خودروهای وارداتی به کشور

به گزارش بهارستان ایران: خودروهای وارداتی بصورت قطره چکانی در حال، وارد به بازار ایران است. مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: ۱۲۰ دستگاه خودرو امروز (شنبه یکم بهمن) وارد بندر شهید باهنر بندرعباس شد.
حمیدرضا محمدحسینی تختی با اعلام واردات خودرو به بندر شهید باهنر افزود: با هدف‌گذاری دولت در واردات 100 هزار دستگاه تا پایان سال جاری، دومین محموله خودروها به تعداد 120 دستگاه به وسیله 2 فروند لندینگ کرافت وارد بندر شهید باهنر شد.

وی ادامه داد: این خودروها ساخت شرکت هیوندا محصول کره جنوبی از نوع سواری سدان و مدل 2023 هستند که پس از پایان رویه گمرکی از بندر شهید باهنر خارج خواهند شد.

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان؛ تا پایان سال‌جاری نیز تعداد دیگری از این خودروها وارد بندر شهید باهنر می‌شود.

گفتنی است، سوم دیماه نخستین محموله خودروهای وارداتی شامل 22 خودرو از 6 نمونه محصولات کیا ازجمله سراتو، ریو، پیکانتو، پگاس، سونت (شاسی بلند) و اسپورتیج (شاسی بلند) وارد بندر لنگه شد.

خودروهای وارداتی دست دوم صحت دارد؟

چندی پیش، زمزمه‌هایی مبنی بر واردات خودروهای دست‌دوم و استوک از کشورهای عمان و دبی به گوش می‌رسید.

وزارت صمت این خبر را تکذیب کرد و اعلام کرد که همه خودروها نو هستند. اما سخنگوی این وزارتخانه در رابطه با خرید خودرو از کشورهای عربی به تجار‌ت‌نیوز توضیح داد که شرکت‌های واردکننده می‌توانند از هر کشوری خودرو وارد کنند.

او افزود: ممکن است خودروها یا برند منتخب واردات، در کشورهای همسایه نمایندگی، خط تولید یا تشکیلات مناسبی داشته باشند. اما این اقدام بدین معنی نیست که از کشورهای همسایه خودرو وارد می‌شود. برای مثال، اگر خودروهای برند تویوتا از نمایندگی کشور همسایه خریداری شود، یعنی این خودروها از خود تویوتا خریداری شده و نه از دولت یا تاجر کشور همسایه.

با نگاهی به اظهار نظرات مسئولان وزارت صمت ‌می‌توان مجددا به وجود تناقض و بلاتکلیفی‌هایی در بحث واردات خودرو پی برد. در ابتدا این مسئولان ادعا می‌کنند که خودروها از نمایندگی‌های یک برند در کشورهای دیگر خریداری می‌شود و خرید به‌صورت غیرمستقیم از شرکت مادر صورت نمی‌گیرد. این درحالی است که مسئولان این وزارتخانه علت تاخیر تحویل این خودروها را خرید از شرکت مادر و طولانی‌بودن فرآیند تولید و ثبت‌سفارش بهانه می‌کنند.

منبع: تجارت نیوز

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.