×

منوی اصلی

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.

فردی که تمایل به یادگیری شغل باریستایی داره تو اولین قدم به پشتکار، علاقه و انگیزه و تمرین نیاز داره، او باید شخصیتی منعطف و توانایی انجام چند کار به صورت همزمان را داشته باشه، همچنین کسی که تمایل داره تو این حوزه فعالیت کنه باید اطلاعات و مهارت هاش رو همیشه بروز نگه داره چون که حرفه باریستایی هر روز در حال گسترش و پیشرفته بنابراین پشتکار، علاقه و خلاقیت از لازمه های اصلی این شغل به حساب میاد و قبل ازون اینکه چه مدرکی از کجا می گیرید و کجا آموزش می بینید مهم ترین قسمت ماجراست. شما باید تو فکر معتبرترین مدرک باریستایی ایران و دنیا باشید و این مدرک باریستایی رو می تونید تو آموزشگاه قهوه کافی پارس با بهترین و کامل ترین دوره ها پیدا کنید، در انتهای دوره جامع باریستایی و مدیریت کافه کافی پارس، هنرجو به صورت تخصصی توانایی تهیه و سرو انواع نوشیدنی های گرم بر پایه اسپرسو رو پیدا می کنه، همچنین یک باریستا یاد می گیره که چطور باید بر فضای کافه، سفارش مشتری ها و سلیقه انواع مشتری ها نظارت داشته باشد، در کل باید مهارت های مختلفی رو یاد بگیره و بلد باشه و این توانایی ها فقط به تهیه و سرو انواع نوشیدنی های گرم یعنی انواع قهوه یا آیس کافی ها محدود نیست و زمینه های مختلف دیگه ای هم داره. برای اطلاع از دوره آموزش باریستایی روی لینک کلیک کنید.

هنرجویی که تو آموزشگاه کافی پارس دوره باریستایی رو بگذرونه و مدرک باریستایی رو دریافت کنه به موارد زیر مسلط می شه، البته یادگیری هر چه بیشتر مهارت های موجود در سرفصل های دوره باریستایی کافی پارس، باعث بالا رفتن کیفیت کار باریستا و بالا رفتن اعتماد بنفسش میشه، پس باید برای یادگیری هرچه بهتر و دقیق تر تمام تلاشش رو به کمک استادش تو کلاس خصوصی تک نفره ای که براش در نظر گرفته شده بکنه:

* مهارت لازم در آرت زدن روی کاپوچینو و انواع لاته و کار کردن روی ابتکار برای طراحی نقش های جدید و شخصی روی نوشیدنی ها

* مهارت کافی در فوم گیری شیر و کف شیر

* توانایی تشخیص تفاوت بین دانه های قهوه

* مسلط به ادبیات تخصصی باریستایی در صنعت قهوه

* پیدا کردن تخصص کامل برای کار کردن با دستگاه های اسپرسوساز صنعتی اتومات و نیمه اتومات

* آشنایی با طرز تهیه قهوه با انواع دم افزارهای نسل سوم مثل کمکس، سایفون، وی سیکس، کلد برو و …

* تقویت مهارت طعم شناسی و خلق طعم های جدید با استفاده از خلاقیت خودش

* حفظ بودن تمام دستور العمل های تهیه انواع نوشیدنی های سرد و گرم بر اساس قهوه

* آشنایی با رست قهوه و انواع اون و نحوه ترکیب یا مارجین دانه های قهوه با درصدهای مختلف

* توانایی کامل کار با انواع آسیاب قهوه و شناخت انواع سابه قهوه برای انواع مختلف قهوه و …

وظیفه اصلی یک باریستا یا مسئول بار گرم کافی شاپ، توانایی تهیه همه نوشیدنی های بر پایه اسپرسو، آیس کافی ها، انواع دمنوش ها و چای ها و شیک ها هستش، از اونجا که بیشتر مسئولیت هماهنگ سازی و مدیریت سالن به گردن باریستا می باشد، وظایف دیگه ای هم وجود داره که باریستا باید اونها رو انجام بده:

* تهیه نوشیدنی ها با روش هایی که تو سرفصل های آموزش باریستایی یاد گرفته و در صورت نیاز بروز کردن اونها با هماهنگی مدیریت کافه

* رعایت استاندارد های بهداشتی و استفاده از کلاه و دستکش های یکبار مصرف

* کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی و کنترل موجودیشون و شارژ اونها قبل از تموم شدن

* استفاده از بهترین و با کیفیت ترین نوع دانه قهوه

* قدرت ایجاد هماهنگی بین همکارانش مثل مسئول خرید، سالن کار، سینک شوی و …

* کنترل سفارشات در ساعات شلوغ کاری در صورت سر باریستا بودن ولی اگر فقط خودش باشد باید تمام تمرکز و دقت خود را انجام دهد

* داشتن روابط عمومی و اجتماعی عالی با حفظ حریم

* و اما اصلی ترین چالش یک باریستا مشتری مداری، حفظ رضایت و جذب مشتری و وفادار ساختن اون به وسیله ارائه با کیفیت ترین نوشیدنی ها مطابق با سلیقه ی مشتری محسوب میشه

درباره مدرک باریستایی کافی پارس کمی بیشتر بدونید، شما بعد از اتمام دوره باریستایی و مدیریت کافه و راه اندازی کافه، مدرک بین المللی دوزبانه و ترجمه شده زیر نظر سازمان فنی حرفه ای و کافی پارس با بالاترین اعتبار در بین مدارک و قابل قبول در سراسر دنیا رو دریافت می کنید.

با داشتن این مدرک می تونید کارهای زیادی رو انجام بدید مثل:

* گرفتن وام از سازمان های مربوطه برای راه اندازی کافی شاپ و یا امکان دریافت نمایندگی کافه پارس در شهر، محله یا منطقه خودش با دریافت وام بانکی از طرف کافی پارس بدون ضامن و سند و بازپرداخت با سود بسیار کم! برای اطلاع از شرایط اعطای نمایندگی کافی پارس هایلایت را کیلیک کنید.

* تقاضا برای گرفتن مجوز کافه، کافی شاپ یا کافی رستوران و بازگشایی اون

* ارائه مدرک بعنوان امتیازی مهارتی برای پرونده مهاجرتی البته اگه قصد مهجرت دارید

* کار کردن بعنوان کارآموز تو کافه پارس کرج یا هر کافه ی معتبر دیگه ای با معرفی کافی پارس

* بررسی آگهی های استخدام باریستایی و اقدام برای مصاحبه و بررسی شرایط اون ها و انتخاب بهترینشون

* دریافت مشاوره های رایگان با متخصص بیزینس کافی پارس درباره کسب و کار و راه اندازی کافه

اینکه برای شما بعنوان یه باریستا چه دستمزدی رو در نظر می گیرن به عوامل مختلفی بستگی داره، باریستا مهم ترین شخص تو کافه به حساب میاد و با حضور اونه که منو و تمام نوشیدنی ها آماده سازی برای مشتری سرو می شن؛ اکثرا تو معمولی ترین حالت پایه حقوق وزارت کار رو در نظر می گیرند ولی باز با توجه به موارد زیر میزان حقوق قابل تغییره:

* موقعیت جغرافیایی کافی شاپ

* بزرگی کافی شاپ

* تعداد کارکنان و پرسنل کافه

* کیفیت کار باریستا

* میزان رضایت مدیریت کافه از باریستا

* تعداد مسئولیت هایی که باریستا انجام میده

* ساعت کاری که براش تعیین شده

ضمن اینکه یه باریستا باید یه سری خصوصیات شخصیتی و ذاتی و فردی داشته باشه که موقع استخدام برای مدیر کافه خیلی مهمه و شامل موارد زیر میشه:

* منظم و مرتب بودن چه در پوشش و چه در چیدمان ابزار و فنجان ها و چه در وقت شناسی

* ریسک پذیر در عین حال عمل گرا

* خلاق و با سلیقه چه در زمینه گارنیش نوشیدنی ها و پلیت اون و چه در طرح های آرت لته

* خوش برخورد و دارای برخوردِ اجتماعیِ شایسته ی کافه

* توانایی مدیریت زمان در زمان شلوغی کافه و رساندن سفارش ها به مشتری ها با تلف کردن کمترین وقت

* انعطاف بالا موقع تهیه نوشیدنی ها و انجام چند کار همزمان

* توانایی برقراری ارتباط مناسب با بهترین برخورد با مشتری ها در نهایت احترام

* داشتن سرعت عمل بالا در تهیه و سرو نوشیدنی ها بدون استرس و کثیف کاری در بار

* پیشنهاد دهنده درباره آیتم های منو و خلاق در ایجاد نوشیدنی ای جدید

برای اطلاع از شرایط دوره ها، مشاوره رایگان و تخصصی درباره دوره ها و رزرو و ثبت نام با آموزشگاه در تماس باشید و همچنین از سایت کافی پارس بازدید بفرمایید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.